VRAGEN OF BESTELLEN?

0800-22 33 112(gratis)

Hoe werkt Zorgeloos-op-Weg scootmobielservice?

Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Zorgeloos-op-Weg. Na uw telefoontje sturen wij een van onze monteurs op weg.

Vanuit een van onze centraal gelegen uitvalspunten zijn wij in geval van calamiteiten zo snel mogelijk ter plaatse en kan begonnen worden met de reparatie van uw scootmobiel.

Is reparatie ter plekke niet mogelijk, dan bieden wij u een vervangende scootmobiel aan die u kunt gebruiken zolang wij uw eigen scootmobiel in reparatie hebben. Bij Zorgeloos-op-Weg Compleet is het gebruik van een vervangende scootmobiel zelfs helemaal gratis.

Onze monteur geeft u indien nodig vooraf een duidelijke opgave van de reparatiekosten en het eventuele gebruik van een vervangende scootmobiel.

Bent u thuis en uw scootmobiel doet het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken voor reparatie. In de meeste gevallen komt onze monteur nog dezelfde dag langs om uw scootmobiel te repareren zodat u weer zorgeloos op weg kunt.