VRAGEN OF BESTELLEN?

0800-22 33 112(gratis)

Over Zorgeloos op Weg scootmobielservice

Zorgeloos-op-Weg is een initiatief van Uwthuiszorgwinkel.nl, onderdeel van Jens Beenhakker. Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring met het leveren, aanpassen, repareren en onderhouden van scootmobielen en andere hulpmiddelen in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en particulieren.

Vanuit verschillende vestigingen verdeeld over heel Nederland zijn onze ervaren monteurs iedere dag onderweg voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen, thuis of onderweg.

Onze collega's van de storingsdienst staan 24 uur per dag 7 dagen per week paraat om klanten te helpen in het geval van calamiteiten.

Hierdoor is Zorgeloos-op-Weg meest complete pechhulp - en reparatie service voor scootmobielen van heel Nederland en bent u - net als onze andere 35.000 klanten -  altijd verzekerd van vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle en betrouwbare service
  • Jarenlange ervaring in professionele aanpassingen
  • Uitstekende service voorwaarden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • NKH-keurmerk, hét garantiekeurmerk voor de revalidatiebranche 
  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

Onze klanten zijn heel tevreden

Onze klanten zijn heel tevreden en beoordelen onze dienstverlening met een rapportcijfer 8.1.


Meer dan 35.000 tevreden klanten gingen u voor!

Inmiddels maken meer dan 35.000 klanten gebruik van onze snelle en betrouwbare dienstverlening! Met Zorgeloos-op-Weg kunt ook u op ons rekenen bij pech of reparatie van uw scootmobiel.

Heeft u zelf een scootmobiel aangeschaft? Kies dan vandaag nog voor de zekerheid van Zorgeloos-op-Weg.


Eigen scootmobiel of PGB?

Heeft u een eigen scootmobiel of maakt u gebruik van een PGB? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Met Zorgeloos-op-Weg is alles in één keer geregeld. Aanvullend kunnen wij op uw verzoek ook de verzekering regelen.