HULP NODIG?                       

0800 - 22 33 112(gratis)

Over Zorgeloos op Weg scootmobielservice

Zorgeloos-op-Weg is een initiatief van Uwthuiszorgwinkel.nl, onderdeel van Jens Beenhakker (tegenwoordig Hulpmiddelencentrum). Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring in het leveren, aanpassen, repareren en onderhouden van scootmobielen en andere hulpmiddelen in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en particulieren.

Vanuit verschillende vestigingen verdeeld over heel Nederland zijn onze ervaren monteurs iedere dag onderweg voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen, thuis of onderweg.

Onze collega's van de storingsdienst staan 24 uur per dag 7 dagen per week paraat om klanten te helpen in geval van calamiteiten.

Hierdoor is Zorgeloos-op-Weg de meest complete pechhulp- en reparatieservice voor scootmobielen van heel Nederland en bent u altijd verzekerd van vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle en betrouwbare service
  • Jarenlange ervaring in professionele aanpassingen
  • Uitstekende service voorwaarden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • NKH-keurmerk, hét garantiekeurmerk voor de revalidatiebranche 
  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

100% tevredenheids garantie

Wij staan achter onze dienstverlening en daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op onze pechhulpdienst èn op alle reparaties aan uw scootmobiel die door ons zijn uitgevoerd.


Vakkundige reparatie

Knipperende lampjes, een lekke band of andere problemen waardoor uw scootmobiel niet meer verder wil? Onze ervaren monteurs laten zich niet snel verrassen. Bij pech onderweg helpen zij gemiddeld 85% de pechvogels weer direct op weg.


Weer snel op weg

In 85% van de gevallen kunnen wij uw scootmobiel ter plaatse repareren zodat u uw weg kunt vervolgen. Wanneer reparatie niet direct mogelijk is kunt u gebruik maken van een vervangende scootmobiel, deze is in de meeste gevallen zelfs helemaal gratis!