VRAGEN OF BESTELLEN?

0800-22 33 112(gratis)

Over Zorgeloos op Weg scootmobielservice

Zorgeloos-op-Weg is een initiatief van Uwthuiszorgwinkel.nl, onderdeel van Jens Beenhakker. Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring met het leveren, aanpassen, repareren en onderhouden van scootmobielen en andere hulpmiddelen in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en particulieren.

Vanuit verschillende vestigingen verdeeld over heel Nederland zijn onze ervaren monteurs iedere dag onderweg voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen, thuis of onderweg.

Onze collega's van de storingsdienst staan 24 uur per dag 7 dagen per week paraat om klanten te helpen in het geval van calamiteiten.

Hierdoor is Zorgeloos-op-Weg meest complete pechhulp - en reparatie service voor scootmobielen van heel Nederland en bent u - net als onze andere 35.000 klanten -  altijd verzekerd van vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle en betrouwbare service
  • Jarenlange ervaring in professionele aanpassingen
  • Uitstekende service voorwaarden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • NKH-keurmerk, hét garantiekeurmerk voor de revalidatiebranche 
  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

24 uur per dag bereikbaar

Waar u ook bent, onze storingsdienst is 24 uur per dag 7 dagen week telefonisch bereikbaar bij pech onderweg of een calamiteit. We gaan direct aan de slag om u weer op weg te helpen.


Altijd en overal

Wanneer u pech heeft met uw scootmobiel, wilt u snel hulp. Niets meer, niets minder. Dat is dan ook precies wat we u bieden. Belt u ons, dan proberen we u via de telefoon op weg te helpen. Lukt dat niet, dan is onze monteur zo snel mogelijk bij u.


Weer snel op weg

In 85% van de gevallen kunnen wij uw scootmobiel ter plaatse repareren zodat u uw weg kunt vervolgen. Wanneer reparatie niet direct mogelijk is kunt u gebruik maken van een vervangende scootmobiel, deze is in de meeste gevallen zelfs helemaal gratis!