HULP NODIG?                       

0800 - 22 33 112(gratis)

Over Zorgeloos op Weg scootmobielservice

Zorgeloos-op-Weg is een initiatief van Uwthuiszorgwinkel.nl, onderdeel van Jens Beenhakker (tegenwoordig Hulpmiddelencentrum). Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring in het leveren, aanpassen, repareren en onderhouden van scootmobielen en andere hulpmiddelen in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en particulieren.

Vanuit verschillende vestigingen verdeeld over heel Nederland zijn onze ervaren monteurs iedere dag onderweg voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen, thuis of onderweg.

Onze collega's van de storingsdienst staan 24 uur per dag 7 dagen per week paraat om klanten te helpen in geval van calamiteiten.

Hierdoor is Zorgeloos-op-Weg de meest complete pechhulp- en reparatieservice voor scootmobielen van heel Nederland en bent u altijd verzekerd van vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle en betrouwbare service
  • Jarenlange ervaring in professionele aanpassingen
  • Uitstekende service voorwaarden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • NKH-keurmerk, hét garantiekeurmerk voor de revalidatiebranche 
  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

Onze klanten zijn heel tevreden

Onze klanten zijn heel tevreden en beoordelen onze dienstverlening met een rapportcijfer 8.1.


24 uur per dag bereikbaar

Waar u ook bent, onze storingsdienst is 24 uur per dag 7 dagen week telefonisch bereikbaar bij pech onderweg of een calamiteit. We gaan direct aan de slag om u weer op weg te helpen.


Vakkundige reparatie

Knipperende lampjes, een lekke band of andere problemen waardoor uw scootmobiel niet meer verder wil? Onze ervaren monteurs laten zich niet snel verrassen. Bij pech onderweg helpen zij gemiddeld 85% de pechvogels weer direct op weg.